Lokalt | Skånska Byggvaror öppnar butik hos Plantagen i Örebro

Av den 9 mars, 2016

Lagom till att ljuset återvänder och solen bryter igenom vintermörkret slår Skånska Byggvaror upp portarna för sin första butik i Örebro. Den nya butiken öppnas inne hos Plantagen på Monologgatan och är 600 kvadratmeter stor. Redan från starten den 14 mars anställs sju nya medarbetare.

Den 14 mars öppnar Skånska Byggvaror ny butik i Örebro, på Monologgatan 2. Öppningen av en ny butik gör det enklare för hem- och villaägare att ta del av företagets sortiment för hem och trädgård. Kännetecknande för butiken är hemlika miljöer med autentiska upplevelser av uterum, växthus, stugor, förvaring, dörr- och fönsterutställningar. I butiken finns dessutom rådgivande personal som kan lotsa kunders byggprojekt från dröm till verklighet.

– Nu blir Skånska Byggvaror tillgängliga för Örebroarna, men också villaägare i Karlstad och Västerås har nu nära till oss. Vi förstärker kraftigt vår närvaro i mellansverige där vi vet att det finns många villaägare som vill utveckla sina hem. I butiken kan besökare känna och klämma på uterum, växthus, fönster och dörrar för att bli övertygade om att vi erbjuder bäst stil, kvalitet och värde för pengarna, säger Anders Johansson Eickhoff, Vd Skånska Byggvaror.

Den 14e mars öppnar butikschef Kerstin Nilsson butik inne hos Plantagen i Örebro

Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login