Lokalt | Singelaktuella Neweva kommer till Live at Heart

Av den 29 augusti, 2015

Neweva lanserade sin debut singel, ‘Hold Me Down’, den 8:e maj och nu är det dags för singel nr 2, som heter ‘Refund’. Låten handlar om den dagliga kampen om pengar och införskaffa sig trygghet och tro? På den korta tiden sedan bandet startade har de redan gjort följande framsteg:

..skrivit kontrakt med artistutvecklings bolaget Musichelp.

..haft premiärspelningen på ‘The Cavern Club’ i Liverpool.

..spelats på P4 Jönköping och P4 Värmland samt lokala radiostationer i Storbritannien och Tyskland.

..spelat på Kroatiens största open air festival ‘INmusic Festival’.

..spelat på scener i Sverige som t.ex, ‘ParkRocken’ och ’Pet Sounds Bar’.

..blivit uttagna och kommer att spela på sveriges största showcase-festival ‘Live At Heart’ i Örebro (den 2-5:e sep). Neweva spelar en gratis spelning kl 14:00 on Våghustorget på fredag den 4 september och vid midnatt (00:00) på Scandic Hotel på scen Hjalmar.

 –Det som är intressant med Neweva är drivet från medlemmarna. De har redan bestämt sig att det här ska ut i världen och det är jättekul att Musichelp får deras förtroende att göra det, säger Ulrika Holmberg VD på Musichelp.

Neweva som är från två små svenska städer, Värnamo och Torsby, släpper nu sin andra singel, måndagen den 29 augusti, samma dag de spelar i i Torsby på ’ScensommarRock’ som en av huvudakterna. Bandet består av Victor Fransson, Anton Sandström, Erik Lindqvist och en nyrekrytering i Viktor Eriksson.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login