Lokalt | Singelaktuella housestjärnan Matoma kommer till Ritz

Av den 16 oktober, 2015

Matoma är en av Nordens hetaste dj:s och houseproducenter. I början av 2016 åker han ut på Skandinavienturnén “Everything is Nice Tour” och gör då sina första klubbspelningar i Sverige i Örebro, Borlänge, Norrköping och Stockholm.

Dessutom släpper han idag den nya singeln ”Feeling Right (Everything Is Nice)” med Popcaan och Wale. Låten följer upp monsterhiten ”Old Thing Back” som har ungefär 90 miljoner spelningar på Spotify. Biljetterna till ”Everything is Nice Tour” släpps på måndag 19 oktober kl 09.00.

Norrmannen Matoma har gjort en internationell kometkarriär det senaste året och ligger bakom den enorma hitlåten ”Old Thing Back” tillsammans med The Notorious B.I.G., Ja Rule och Ralph Tresvant. Låten har nästan 90 miljoner Spotify-spelningar. Matoma samarbetade också med världsstjärnorna Jason Derulo och Jennifer Lopez i låten ”Try Me” som har 50 miljoner spelningar.

Nu är han dessutom aktuell med nya singeln ”Feeling Right (Everything Is Nice)” med den populära jamaicanska dancehall-artisten Popcaan och Washington DC-rapparen Wale. Låten släpptes idag.

Under hösten är Matoma ute på en omfattande turné i USA, men i början på 2016 kommer han till Skandinavien och gör för första gången fyra klubbspelningar i Sverige.

Matoma kommer till Ritz den 15/1 – 2016

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login