Lokalt | Singelaktuella Adrian Lux på Sverigeturné kommer till Ritz

Av den 4 februari, 2016

I februari ger sig housestjärnan Adrian Lux ut på en Sverigeturné. Då får publiken bland annat höra den dagsfärska singeln ”Torn Apart” och flera andra nya låtar som Adrian Lux arbetat med under året.

Det blir enligt honom själv hans mest personliga turné hittills. Turnén har premiär i Örebro 5 februari och fortsätter sedan till Malmö, Norrköping, Borlänge, Sundsvall och Karlstad.

Adrian Lux är ett av de största namnen på den internationella klubbscenen. Han ligger bakom stora hits som ”Sooner or Later”, ”Teenage Crime”, ”Wild Child” och ”Damage” med sammanlagt över 37 miljoner lyssningar på Spotify. Idag släpps dessutom hans nya singel ”Torn Apart” på Axwells label Axtone.

Singeln är det första resultatet av ett år då Adrian Lux förutom att göra spelningar runt om i världen också jobbat intensivt med att göra ny musik.
– Det här året har handlat mycket om att utveckla mitt sound. Jag har lagt ner en hel del tid på att gräva där jag står och är nu redo att komma ut med musik som jag är stolt över, berättar Adrian Lux.

Nu är det snart dags för Adrian Lux att ställa sig bakom skivspelarna igen. Van vid att framträda på många av världens största klubbar och festivaler ser han fram emot att spela på hemmaplan i februari.
– Jag gillar att turnera i Sverige. Det är en speciell feeling här, lite annat än i USA. Med mitt nya material kommer det här bli min mest personliga turné hittills, förklarar Adrian Lux.

Vårturnén med Adrian Lux inleds i Örebro på Ritz den 5 februari och avslutas i Karlstad den 27 februari.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login