Lokalt | SF Bio bjuder in till Barnens Biodag

Av den 18 april, 2016

Söndagen den 24 april är det åter dags för succén Barnens Biodag hos SF Bio i Örebro, då visas filmer för barn i alla åldrar till halva priset, fram till klockan 15.00.

– Barnens biodag har varit en publiksuccé varje gång och vi är väldigt glada att det uppskattas att vi fokuserar på den yngre biopubliken under en hel dag, säger Helena Eklund, marknadschef på SF Bio.

Det är fjärde gången som SF Bio anordnar Barnens Biodag i samtliga städer där de har en biograf och precis som tidigare hoppas man att det ska bli ett stort tryck på biljetterna.

Barnens Biodag är en filmfest och vi hoppas att alla ska hitta någon eller några filmer som de tycker om. Vi ser också fram emot att välkomna de yngsta som kanske får uppleva sitt allra första biobesök, säger Helena Eklund, marknadschef på SF Bio.

Under dagen kommer publiken erbjudas att se både ordinarie repertoar och förhandsvisningar till specialpris. Bland annat kommer man få chansen att se Robinson Crusoe och Den lille prinsen före alla andra. Utöver filmvisningarna kommer besökarna att bjudas på en och annan överraskning. Även Knattemenyn får man köpa för halva priset.

Erbjudandet om halva priset gäller alla filmer som startar fram till kl. 15.00 och gäller i alla SF Bios städer, undantaget några salonger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

Film & Spel | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login