Lokalt | Servistore öppnar förrådsanläggning i Örebro

Av den 4 november, 2015

Förrådsoperatören Servistore fortsätter att växa. Den 1 Mars 2016 öppnar Servistore en ny förrådsanläggning på Elementvägen 13 i Örebro, som blir den första etableringen i regionen för operatören.

Servistore arbetar med uthyrning av säkra förråd sedan 2006. I mars 2016 öppnar operatören sin första förrådsanläggning i Örebro på ca 1000kvm där runt 150 förråd kommer att stå till förfogande för både privatpersoner och företag.

Örebro är en av Sveriges större städer som dessutom växer rätt kraftigt. Vi har haft ögonen på Örebro som marknad under en tid, men kände nu att förutsättningarna var rätt för att ta oss vidare med en etablering. Med samma koncept som i Linköping och Jönköping så kommer vi att kunna erbjuda en säker förvaringslösning som man kommer åt dygnet runt även i Örebro, säger Ivan Elgstrand, Vd för Servistore.

Allt vanligare komplement till hemmet
Self storage som bransch växer kraftigt och letar sig ned i allt mindre städer. Behovet av olika förvaringslösningar ökar i takt med stigande bostadspriser samtidigt som vi blir allt mer trångbodda. Folk har även ett mer rörligt levnadsmönster nu jämfört med hur det såg ut förr i tiden.

Får marknaden mogna lite till så kommer det sannolikt vara så att en ganska bred massa ser förrådet som en naturlig del av sin totala boendekostnad. Det här ser vi rätt tydliga tecken på redan nu. Vi erbjuder helt enkelt den ytan som saknas där hemma men i en säker ”förpackning”, avslutar Ivan Elgstrand.

Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login