Lokalt | Säsongsavslutning på Örebro Comedy Club med Kodjo Akolor

Av den 18 april, 2016

Nu på Onsdag är det säsongsavslutning med Örebro Comedy Club där vi gästas av Kodjo Akolor, David Sundin & nya stjärnskottet Thanos Fotas.

Kodjo Akolor – den älskade komikern och programledaren för “Musikhjälpen”, ”P3 Guld” och ”Morgonpasset i P3”, har utsetts till Årets manliga programledare och firar i år tio år på standup-scenen.

Kodjo Akolor är mest känd som en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3”. Sedan 2009 har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen.

David Sundin – är reklamaren som skolade om till komiker – Ett av dem bästa besluten han tagit tycker vi.
Det är nog ingen som missat honom en av medlemmarna från podcasten AMK (Alla mina kamrater), i programmet Inte OK, Melodifestivalen etc.

David Sundin regisserade & medverkade i sketchprogrammet Jaharå! med Alex Schulman & Sigge, då har vi inte nämnt alla de reklamfilmer han stått bakom och medverkat i .

Thanos Fotas – är komikern som alla bör se om möjlighet ges.

Kom ihåg vart ni såg honom. Fantastiskt scenspråk och ett geni på att bemästra olika karaktärer, missa inte chansen att se tre fantastiska komiker denna härliga säsongsavslutning!

Onsdag den 20 april på Kulturhuset, järnvägsgatan

Biljetter!

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login