Lokalt | Säkra din plats till Color Me Rad

Av den 25 mars, 2015

Idag öppnar biljettförsäljningen till succéloppet ”Color Me Rad”. Vill du delta i färgfesten får du skynda dig för att säkra din plats. Det finns bara 5000 platser och fler än så är intresserade av att uppleva detta spektakulära lopp.

När Örebro 750 gick ut med att Color Me Rad skulle vara en del av Jubileumsveckan spred sig intresset för att delta snabbt. Loppet går ut på att deltagarna får färg på sig vid varje kilometer de passerar. Deltagarna springer genom regnbågens alla färger och vid målgången exploderar loppet till en fullskalig färgfest med DJ och dans.

Intresset har varit över förväntan och det är både barn och vuxna som vill delta i färgfesten. Det som är extra roligt är att vi kan erbjuda ett unikt biljettpris här i Örebro och det vore roligt att slå deltagarrekord i Sverige, säger Sandra Almqvist projektledare för Örebro 750 år.

För att säkra sin plats till loppet anmäler man sig på www.colormerad.se. För att få den unika jubileumrabatten på 100 kr per deltagare använder man sig av rabattkoden ÖREBRO750.
Vid anmälan får man en t-shirt, nummerlapp, färgglada solglasögon och eget färgpaket att använda under loppet.

Color Me Rad är bara en av många aktiviteter under Jubileumsveckan som pågår mellan 10 och 15 augusti med Örebro Slott som mittpunkt. Jubileumsveckan – århundrandets fest kommer även bjuda på andra roliga aktiviteter, spännande evenemang och bra konserter.

Övriga temadagar under Jubileumsveckan är:

Måndag 10/8 Motor och Fordon
Tisdag 11/8 Idrott och Hälsa
Onsdag 12/8 Kulturens Stad
Torsdag 13/8 Lokalproducerat
Fredag 14/8 Dansfest
Lördag 15/8 Jubileumsfinal

För mer information om Jubileumsveckan besök www.orebro750.se För mer information om ”Color Me Rad” besök www.colormerad.se

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login