Lokalt | Sabina testar THE BODY SHOP – Moisture Fondation SPF 15

Av den 23 juli, 2015

Denna produkt finns i 8 olika nyanser och täcker lätt till medium med en perfekt finish, med dess ljusreflekterande partiklar som jämnar ut intrycket av fina linjer.

De passar bra till torr till normal hy, fria från doftämnen och innehåller fuktighetsbevarande ämnen från Community Fair Trade-producerad marulaolja. Det och dess stora innehåll av fettsyror  gör huden smidig och len.

Trots att det står att den är fri från doftämnen så tyckte jag inklusive tre andra att den doftade starkt, vad vet jag inte, men den doftade inte gott.

Den täckte väl trots att vissa blemmor lyste igenom då och då. Färgen var somrig och fin men alldeles för mörk för mig. Den höll i timmar, men jag ville bara ta av den efter applicering pga lukten.

Det var synd med lukten för den höll och täckte så som den beskrevs. Den gjorde även huden lite mjukare efter användning, men har du blemmor och känslig hud som skapar fler finnar med moisturiser så var denna produkt inte så bra för din hud. Om du däremot har en torr hud och smink torkar ut så passar denna bra för dig.

Priset för THE BODY SHOP – Moisture Fondation SPF 15 är 235 kronor.

THE BODY SHOP – Moisture Fondation SPF 15 får hela…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1svampen-fade-1svampen-fade-1

Sabina Holm mode och skönhetSabina Holm | Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login