Lokalt | Sabina testar Yves Rochers Sérum Végétal serie

Av den 7 april, 2015

Jag har nu prövat Yves Rochers Sérum Végétal serie. Denna serie är för lite mognare kvinnor och arbetar för att strama åt huden, försöka minska rynkor och lämna en lyster. Dessa produkter ska omedelbart jämna ut till och med de djupaste rynkorna. 

Följande produkter ur serien har testats.
ÅLDERSTECKEN & FASTHET – dagcréme för fastare hud.
ÅLDERSTECKEN & LYSTER – nattcréme för slätare hud.
ÅLDERSTECKEN & FASTHET – filler ögon och läppar.
ÅLDERSTECKEN & LYSTER – lystergivande roll-on ögoncréme.
ÅLDERSTECKEN & FASTHET – serum för fastare hud.

Jag upplevde att dessa produkter arbetade snabbt och de kändes väldigt mjuka och sköna vid applicering. Redan efter några minuter på huden så började det strama åt och man kände att produkten gick ner i hyn och började arbeta.

Man fick samma känsla av alla produkter och de funkade bra både enskilt och tillsammans men resultatet blev bäst vid användning av alla som en serie. Dock var doften en aning stark så dessa produkter kanske inte är bäst för dig som är känslig för dofter. Doften håller även i sig någon timme efter att du tvättat bort produkten. Jag är också väldigt torr i huden och kände att dessa produkter inte hade tillräckligt med fukt i sig, utan gjorde just hyn fastare, fast också då fortfarande torr.

Dessa 2 faktorer drog ner lite på helheten, men även om jag har en yngre hud och inte så många rynkor och dessa produkter troligtvis visar ett snabbare resultat på den mogna huden, så kändes min hy lite fastare med en liten lyster efter ett par veckor.

Yves Rochers Sérum Végétal serien får…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1svampen-fade-1

Sabina Holm mode och skönhetSabina Holm | Mode och skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login