Lokalt | Sabina testar THE BODY SHOP – Spa Fit Smoothing & Refining Scrub

Av den 24 juli, 2015

Jag har nu prövat THE BODY SHOP – Spa Fit Smoothing & Refining Scrub.

Denna produkt tillhör Spa Fits hemmaspa-produkter och innehåller effektiva citrusoljor från citron, grapefukr, apelsin och lime som gör huden smidigare och fastare tillsammans med koffeinet. Med hjälp av aprikoskärnor exfolieras och rengörs huden, vilket resulterar i en silkesmjuk och smidig hud.

Jag tyckte att denna produkt inte bara var fantastisk men också rolig att använda och se på. Man blev fundersam om den var något ätbart eller ej då den såg ut och kändes som marmelad som man ofta har på rostat bröd. Denna faktor gjorde dock produkten ännu bättre då. Vid användning så var doften det sista jag märkte då den är väldigt subtil. Den har en svag doft av en citrus doftande kräm, vilket var väldigt positivt. Den fräscha men svagare doften gjorde att den var lättanvänd, tillsammans med dess marmelad konsistensen.

Det var en grövre scrub och man kände att den gjorde rent på djupet i huden. Jag vart lite förvånad över att huden faktiskt blev lenare/mjukare efter några scrubbningar. Det har jag endast varit med om en enda gång förut och nu en andra gång med Spa Fit Smoothing & Refining Scrub.

De flesta scrubbar torkar ut huden så man känner att man måste använda body butter efteråt, men det kände man sig ej tvungen att göra med denna produkt, även om man kanske vill använda lite ändå för att öka känslan av en lenare hud.

Jag hittade inget som jag inte gillade med denna scrub.

THE BODY SHOP – Spa Fit Smoothing & Refining Scrub får hela…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1

Sabina Holm mode och skönhetSabina Holm | Mode &  Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login