Lokalt | Sabina kollar in Bubbleroom event

Av den 20 april, 2015

Under lördagen höll Bubbleroom ett event på Satin för ett hundra tjejer där man visade vår/sommarkollektionen.

På Bubbelroom eventet visades nyheter som fick en att längta till sommaren. Många klänningar i olika längder, luftiga och härliga, perfekta för ett varmt väder. Stilen var en blandning för unga och lite mera mogna kvinnor, med vad som såg ut att vara lite japanskt, hippie, bohemisk stil inspirerat. Kimonos, playsuits, pantsuits och mönster. Även om det mesta var klänningar, fanns också där några tunikor och toppar för de som inte vill ha klänningar på sommaren.

Det som verkar vara Bubblerooms vår och sommar trender är definitivt mönster och färgen orange. Det fanns det mycket av i olika former och stilar.

Jag gillade deras kollektion som fanns där, dock tyckte jag personligen att det kanske var lite mer för mognare kvinnor och då lite mindre spännande. Men jag blev ett stort fan av deras kimonos och playsuits, då de skapade en glad och ungdomlig känsla hos mig som fick mig vilja bära dessa på sommaren. De hade även några vita härliga klänningar i olika varianter som skulle passa perfekt för de som tar studenten i år.

Fler bilder…

Kolla in minglet här>>

Sabina Holm mode och skönhetSabina Holm | Mode och skönhet
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login