Robert Wells till East West

Av den 12 oktober, 2016

Nu blir det höstturné runt om i landet, ett nära möte med publiken och 110% Boogie, Jazz och Rock, blandat med humor och anekdoter från de senaste 30 åren med Robert Wells. Sedan 1986 har det blivit mängder av turnéer både med sin trio, med storband och med Rhapsody In Rock både i Sverige, Ryssland, England, Australien USA och Kina m.fl.

Över 2 miljoner har sett hans konserter enbart i Skandinavien. Mer än 90 artister har gästat hans shower. Premiär för höstturnén ”30th Anniversary” blir det den 5 oktober i Ystad och 10 orter får besök av turnén i höst.

Med sig på turnén har man Maria Wells som är aktuell med sitt debutalbum och som fått strålande kritik, med musik av Robert och texter av bl.a. Camilla Läckberg. Maria arbetar även med gruppen Vocalettes som gästat Rhapsody In Rock genom åren. I bandet medverkar musikanterna som varit med sedan starten Lars Risberg på bas och Roine Johansson, slagverk.

En viktig del i karriären för Robert Wells har varit åren med Charlie Norman sida vid sida. En mentor som visat vägen med ”Old Time Entertainment”. 18 CD med 8 Guld och Platina utmärkelser. Nio säsonger med Så Ska Det Låta. Egna Pianocamps under sommartid med egna pianoskolan Wells Academy.

Robert Wells kommer till Örebro och East West torsdag 13 oktober 2016.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login