Lokalt | Regimen hyllar Zara Larsson med ny musikvideo kommer till Villa Strömpis

Av den 9 december, 2015

Nu släpper Regimen den nya musikvideon till låten ”Zara Larsson” och givetvis hyllar de Zara i video!

Regimen beskriver sig själva som ett kollektivt musikprojekt som står i gränslandet mellan hemligt sällskap och boyband. De skriver låtar om saker de själva kan relatera till, vare sig det handlar om en galen utekväll med öl eller den där tjejen de har en crush på men innerst inne vet att de kanske aldrig kommer ha en chans hos. Singeln ”Zara Larsson” som släpptes i oktober handlar om just det sistnämnda.

”Har ni haft den där känslan av att ni bara inte kan sova för att ni inte kan sluta tänka på någon? När allt man ser och hör påminner om den personen. Vi ville ta den känslan och förmedla den i en låt, och nu även i videon. Alla har nog haft en sådan person i sitt liv, Zara Larsson är den personen för oss. Vi hoppas att folk kan relatera och känna igen sig på något sätt” kommenterar Regimen.

Projektet består av ett kompisgäng med rötterna i Linköping, och med catchiga melodier och smarta texter är de en klubbakt som står ut i mängden. Deras debutsingel ”Bira Bärs” är enligt de själva är den första byggstenen i en välplanerad konspiration, en låt som snabbt hamnade i toppen av Spotifys virala lista under hösten 2015 och på kort tid har streamats över 1,5 miljoner gånger.

Fredag 11 december kommer Regimen till Villa Strömpis.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login