Lokalt | Qulinez blir det tredje artistsläppet för festivalen Big Day Out

Av den 15 april, 2016

Qulinez består av barndomsvännerna Alexander Lager & Johannes Gustafsson och deras mål är tydligt, de ska ta över hela världen med sin musik. De är på god på väg och lördagen den 13:e augusti vet vi att de kommer ta över Strömparterren och festivalen Big Day Out!

Qulinez (uttalas ”Que-Lines) och de fångade allmänhetens uppmärksamhet under 2012, med lanseringen av deras internationella superhit ”Troll” som släpptes på Steve Angellos skivbolag SIZE Records.

– Qulinez är signade av Armada, ett av de största skivbolagen i branschen, Christopher Gothnier, förut låg de på Steve Angellos bolag Size.

Denna bokning känns så otroligt rätt på alla sätt. Vi letar efter up-coming artister och Qulinez kommer vi med största sannolikhet höra mycket av i framtiden, säger Christopher Gothnier, bokningsansvarig för festivalen.

År 2016 ser ut att bli ett lysande år för Qulinez då de redan nu har flera releaser inplanerade på de stora skivbolagen. I januari släppte Qulinez även en remix på DJ Vice`s låt “Bad Love (Hold on)”, där Qulinez chockade med ett helt nytt sound som kommer ta världen med storm.

BDO Big Day Out är precis som det heter ”en stor dag ute” tillsammans med fantastisk musik, underbara människor och en känsla av frihet! Tidigare bekräftade artister är den italienska superduon VINAI och svenska fenomenet AronChupa.

Biljetterna till Big Day Out 2016 finns att köpa nu!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login