Lokalt | Queen: A Night in Bohemia på Filmstaden i Örebro

Av den 21 april, 2016

Konserten Queen: A Night in Bohemia på Hammersmith Odeon i London spelades in på julafton 1975. Nu har den legendariska konserten restaurerats och alla som uppskattar riktigt bra musik inbjuds att njuta av den på SF Bios biografer den 9 maj.

Queen är ett av de största banden genom tiderna så vi är stolta över att visa konsertfilmen Queen: A Night in Bohemia på våra biografer, säger Sture Johansson Programdirektör på SF Bio. Jag tycker faktiskt inte att någon skall missa den, fortsätter han.

Förutom musiken innehåller filmen ett fascinerande arkiv med bilder och intervjuer med de fyra bandmedlemmarna. Dessutom ger den en omvälvande inblick i året 1975. Konserten innehåller tidiga versioner av klassiker som Killer Queen, Keep Yourself Alive, Liar och Now I’m Here samt den allra första liveupptagningen av Queens rekordsäljande singellåt Bohemian Rhapsody.

Har man ännu inte sett en rockkonsert på bio tycker jag att man ska testa det nu. Vi levererar perfekt ljud och bild och med Queens musik kan det inte bli annat än ren njutning, säger Sture Johansson, Programdirektör på SF Bio.

Queen: A Night in Bohemia visas på SF Bios biograf i Örebro den 9 maj, biljetterna släpptes tisdagen den 19 april och kan köpas på sf.se och på biograferna.

Beställ biljetter här >>

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login