Lokalt | Quality Hotel Örebro blir BEST WESTERN Eurostop Örebro

Av den 8 december, 2015

Den 4 januari 2016 byter Quality Hotel Örebro ägare och börjar i samband med det förvandlingen till att bli BEST WESTERN Eurostop Örebro. Best Western Hotels & Resorts får i och med detta sitt andra hotell i Örebro.

Det 14 våningar höga hotellet är ett modernt affärs- och konferenshotell med närhet till Örebro Resecentrum, Örebro Airport, butiker och uteliv i centrum. Bland de 111 rummen finns ett antal familjerum vilket gör att hotellet också lämpar sig perfekt för familjer.

Nya ägare är familjen Mörkfors, som även driver BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotell i Karlstad. Familjen hoppas att den nya investeringen ska föra med sig en hel del synergieffekter i marknadsföring och försäljning av de båda hotellen.

I framtidsplanerna ligger bland annat att bygga ett hotellgym och även andra mindre ändringar kommer att genomföras för att både gäster och personal ska känna att det skett en förändring i och med ägarbytet.

Det känns spännande och utmanande att branda om ”Örebros Turning Torso” från Choice till Best Western. Förutom den enorma logotypen som ska upp är det en del som behövs göras för att möta Best Westerns krav, även om hotellet redan nu är i gott skick, säger köparen Patrik Mörkfors. Att hotellet skulle ingå i Best Western var en självklarhet för oss. Efter att ha varit medlemmar i 10 år känner vi oss hemma i kedjan, vi vet vad vi får och vi kan produkten, fortsätter han.

BEST WESTERN Eurostop Örebro blir, med både konferens och restaurang, ett utmärkt komplement till BEST WESTERN City Hotel, säger Johan Kukacka, CEO på Best Western Hotels & Resorts. Örebro är en expansiv stad och Sveriges sjätte största, det känns helt rätt att vi nu ökar vår närvaro där, fortsätter Johan.

Resa | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login