Lokalt | Proffsig konsert av Stacie Collins

Av den 30 oktober, 2015

Nashville artisten Stacie Collins med band gästade Örebro och EastWest i torsdags där de bjöd på en intim konsert för publiken.

Ensemblen från USA är samtliga musiker med lång erfarenhet av branschen vilket hörs i soundet de framför tillsammans, vilket är utöver det vanliga man får se i stan.

De förmedlar en stark energi och en fin ljudbild när de framför sin countrymusik med rockinfluenser i sann Nashville anda. I sin kontakt med publiken är Stacie Collins föredömlig när hon höjer stämningen under konserten med mellansnack mellan låtarna. Att se riktiga proffs sjunga och underhålla publiken är riktigt njutbart i höstmörkret.

De river av en uppsjö låtar och Låtmaterialet är kvalitetsmässigt jämt och varvas med coverlåtar med bl.a. Hendrix som höjer temperaturen på kvällens spelning med snyggt gitarrspel. Alla medlemmar i bandet framför varsin låt med sång och de kan sjunga hyfsat vilket blir ett trevligt inslag i konserten.

Publiken är ganska lugn och städad under kvällen men de är verkligen entusiastiska under hela spelningen. Ljudet var väldigt bra och lämnar inget mer att önska. Avslutande låt var ”Baby please dont go” som framfördes med tyngd och sann spelglädje. Vi alla som såg Stacie Collins var mer en nöjda med den musikshow som det bjöds på.

Fler bilder från konserten…

Stacie Collins får hela…
svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1

Johan Bergdahl, Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login