Lokalt | Premiärspelning för Smash Into Pieces nya singel på Ritz

Av den 15 april, 2016

Smash Into Pieces har tagit sjumilakliv i sin karriär, inte bara när det kommer till antalet spelningar utan även i spelkvalité, ljud, sång, framträdande, ja man kan säga att gruppens erfarenhet har satt sig ordentligt.

Imorgon lördag är det dags för Smash Into Pieces officiella singelreleasefest på Ritz Nightclub, den håller de självklart i samband med Örebro Rawk-Klubbs tredje evenemang.

Smash har lyckats släppa två fullängdsalbum, avverka två Europa-turnéer, över 80 klubb och festivaldatum i Skandinavien enbart, samt banat väg in i Asien och USA.

Den 6e april släppte bandet sin andra singel (från tredje kommande plattan) och nu är det dags för Sveriges rockprinsar att inta hemmascenen på för premiärspelningen av nya singeln.

Kvällen till ära så kommer även With Heavy Hearts, Normandie och The End Of Grace framträda, så det finns inte några som helst ursäkter för att inte närvara.

Sagt om Smash Into Pieces
”Jag har sett det här bandet ett flertal gånger och bevittnat deras resa från litet lokal band till ett Stort band med fantastisk scennärvaro. Med en blandning av gamla låtar och de från nya albumet drev de publiken rakt upp i taket. Spelningen öste på utan att man hann hämta andan och med Adam´s publik frieri så var framgången ett faktum. När den nya låten ”My Cocaine” som på skivan görs tillsammans med Elize Ryd från Amaranthe drog igång gjorde Smash Into Pieces det man ska göra på en releasefest och bjöd in henne. Kvällens låt, som också blev deras avslutnings låt var givetvis ”Fading”. Och med Adam på det humöret han var på igår så kan de inte annat än att bli succé”, sa Pelle Andersson, Örebroguidens recensent om bandets spelning för ett år sen på Ritz

Det är bara att stämma in i Pelles ord och rätta sig in i hyllningsledet, både ”Merry Go Around” och den senaste låten ”Let Me Be Your Superhero” ligger på en helt annan nivå än tidigare alster.

Imorgon lördag kommer Smash Into Pieces hålla sin officiella singelreleasefest på Ritz Nightclub och det kommer garanterat att låta riktigt, riktigt bra!

Video | Smash Into Pieces – ”Let Me Be Your Superhero” (The Apocalypse Dj Has Descended)

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login