Lokalt | Premiärdags för ett taggat Ritz

Av den 24 augusti, 2016

Nu på lördag den 27/8 är det dags för säsongspremiär på Ritz Nightclub och man går ut hårt redan från start och presenterar Peg Parnevik.

Jag mötte upp Dennis Neogard och Paulus Celik på Ritz för att kolla vad vi har att se fram mot denna säsong.

Det börjar bli dags för säsongspremiär, vad har ni sysslat med under sommaren här på Ritz?
– Vi har egentligen från första stund jobbat med att renovera, snygga till och bygga om här på Ritz, säger Dennis. Vi ville helt enkelt ge stället ett lyft inför den nya säsongen.

– Den största skillnaden som jag tror kommer märkas mest är att vi byggt ut och om partybaren, eller schlagerbaren som den ibland kallas så att dansgolvet blivit mer än dubbelt så stort och hela den delen har blivit mycket snyggare.

_MG_9552

– Även scenen och stora baren är ombyggda, samt att det har investerats i ljus och ljud.

Nu när hösten nalkas vad kan vi förvänta oss från Ritz?
– Det blir en fortsättning på Club EPIC på fredagarna med events och artister, säger Paulus. EPIC står för att det alltid händer någonting extra och det är inte bara vanlig nattklubb om man säger så.

– På lördagar kommer det vara 23 som är rekommenderad ålder i dörren, det kommer under säsongen att dyka upp allt från artister och internationella DJs till vårt succékoncept Mystique som vi fortsätter med även i år.

– Det blir mer renodlad nattklubb med upplevelser, upplevelsedelen är någonting vi kommer att satsa på mer och mer framöver.

– Vi har ägnat mycket tankekraft på hur vi kan förbättra och förstärka upplevelsen för besökaren, säger Dennis.

Jag förstår att den nya baren och dansgolvet är en stor grej, berätta mer om den!
– Ja glasbaren har blivit den stora satsningen nu under sommaren och det jag tror folk kommer märka av mest, säger Paulus. Ljud och ljus i all ära men vi har förstått att våra besökare vill ha ett party och schlagergolv så nu har vi byggt ut den delen som blivit dubbelt så stor.

_MG_9555

– Glasbaren kommer alltid vara öppen när nattklubben är öppen så det kommer inte bero på hur många besökare vi har.

– Den är en del i tänket runt hur vi skall förbättra upplevelsen för gästen, genom att erbjuda två miljöer med två olika typer av musik, säger Dennis. Vi kommer också att få ett annat flöde i lokalen tror vi.

– Vi kommer även att flytta in Schlagerklubben som tidigare huserat på Nivå till Glasbaren i och med den här ombyggnaden, säger Paulus.

Ni har en ny app också.
– Ja det stämmer och där kommer man att kunna se vad som händer på Ritz först av allt, det kommer även att dyka upp erbjudanden som kommer vara unika för appen, säger Dennis.

Då får jag tacka för den här pratstunden och önskar er lycka till på lördag.

karl-johan-sandberg-thu

Karl-Johan Sandberg, Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login