Lokalt | Premiärdags för Big Night Out på Villa Strömpis

Av den 15 oktober, 2015

Fredag 16e oktober är det dags för premiär på Villa Strömpis nya koncept Big Night Out!

Örebroguiden fick sig en pratstund med Dennis Neogard från Villa Strömpis för att röna ut vad man kan förvänta sig av det nya konceptet och premiären.

Berätta lite om konceptet Big Night Out.
Big Night Out är ett koncept som vi arbetat på för att förändra och förnya upplevelsen på Villa Strömpis.

Vi vill ge alla gäster ett ännu större utbud och har nu utvecklat tre nya zoner där du kan lyssna till reggae i Jamaica, mer hårdrock i Berlin och även deephouse i Miami, detta koncept kommer vi jobba med ända fram till våren.

Hur kommer detta skilja sig från en vanlig strömpiskväll?
Det som skiljer sig från en vanlig kväll är att du nu hittar tre nya musikgenrer som du tidigare saknat, i varje specifik zon hittar du även nya spännande saker i barerna som är anpassade efter temat. T.ex. så har vår kunniga bartender Charlie Örneskog satt ihop en helt ny drinklista till Jamaica zonen med inspiration direkt från Karibien.

Om du sedan tar klivet in i Berlindelen så kommer du hitta en ölsort som sticker ut rejält från ordinarie utbudet på många sätt, hur vill jag inte gå in på utan låter det vara en överraskning.

Kommer det några gäster?
Självklart vill vi bjuda upp till något extra denna premiärkväll så vi har bjudit in totalt fem DJ:s som kommer att spela enligt följande: Ibiza: DJ STQ, Mariehamn: DJ Freddan, Berlin: Jimmy P, Jamaica: DJ Cazo, Miami: DJ Ando.

Sen gästas vi dessutom av ett gäng deltagare från Paradise Hotel och den med viss Örebro koppling nya dokusåpan ”Ex on the beach” kommer hit under kvällens gång och har casting för att hitta nya deltagare till kommande säsonger.

På Big Day Out låg fokus på EDM musik hur ser det ut på Big Night Out?
Big Night Out erbjuder som jag tidigare nämnt totalt fem olika genrer av musik varav tre helt nya, men om du som EDM-musikälskare funderar på att kika in så lovar jag att du inte går härifrån besviken!

En smygtitt på två av zonerna >>

karl-johan-sandbergKarl-Johan Sandberg, Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login