Lokalt | Premiär för YH-mässan i Örebro

Av den 4 mars, 2016

På onsdag den 9 mars är det för första gången dags för Studentums YH-mässa i Örebro. Och örebroarna är sugna på yrkeshögskoleutbildningar – under februari har det inkommit hundratals föranmälningar till mässan, som arrangeras på Conventum i centrala Örebro.

Den 9 mars samlas yrkeshögskoleutbildare från hela landet på Conventum i Örebro för att informera blivande studenter om sina utbildningar. Yrkeshögskoleutbildningar (YH) är unika på det sättet att de är anpassade efter efterfrågan på arbetsmarknaden, har ett nära samarbete med näringslivet och innehåller mycket praktik.

Förutom YH-utbildarna finns även CSN och Arbetsförmedlingen på plats.

Vi räknar med att hundratals studiesugna örebroare kommer att besöka mässan, säger Erik Holmström, projektledare för YH-mässan på Studentum Sverige.

Premiär för YH-mässan Örebro
Det är första gången Studentum anordnar YH-mässan i Örebro. Förra årets YH-mässor i Malmö och Stockholm besöktes av fler än 3 600 personer, och intresset för årets mässor är större än någonsin. I år arrangeras YH-mässan i Malmö tisdagen den 15 mars i Glasklart, och i Stockholm 17 mars på Norra Latin.

Välkommen att besöka Studentums YH-mässa i Örebro!

  • Plats: I lokalen Club 700 på Conventum (egen ingång från Drottninggatan 42).
  • Tid: 11.00 – 18.00
  • Inträde: Kostnadsfritt!

Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login