Lokalt | Premiär för SF Kids Play – en playtjänst bara för barn

Av den 27 februari, 2016

Nu lanseras SF Kids Play – playtjänsten med allt det bästa av SF:s barnfilmer och serier. Äntligen finns alla klassiker och nya produktioner samlade på ett och samma ställe.

På SF Kids Play finns allt det bästa från SF:s breda utbud. Från Astrid Lindgrens Pippi Långstrump, Saltkråkan och Karlsson på taket till Pettson & Findus, Alfons Åberg och Rorri Racerbil. Här finns också Biet Maya, Vicke Viking, Chuggington, Thomas och Vännerna och mycket mer.

Det är barnunderhållning av högsta kvalitet, både klassiker och nya produktioner. Filmer, kortfilmer och serier – och utbudet uppdateras hela tiden. Det finns alltid något nytt att upptäcka.

På SF Kids Play kan föräldrar vara trygga, utan att för den skull begränsa valmöjligheterna för barnen. Titlarna på SF Kids Play är utvalda för att roa barnen utan att oroa föräldrarna. Med smarta föräldrakontroller kan man enkelt välja vad barnen får titta på och hur länge.

Vi har en välfylld skattkista med filmer och serier som nu paketeras i ett nytt koncept för den digitala världen, och det känns fantastiskt att kunna erbjuda allt detta till barnfamiljer i hela Sverige. Utbudet av underhållning för barn online är stort, men det som hittills saknats är ett tryggt hörn med en mix av klassiker och nyheter, säger Jonas Fors, VD på SF och fortsätter:

Filmbranschen är som så många andra branscher i konstant utveckling. SF står inför många spännande utmaningar, och det här är ett sätt att bredda vår verksamhet. Vi lever i en spännande tid.

SF Kids Play lanseras den 29 februari med en stor kampanj över hela Sverige.

Film & Spel | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login