Lokalt | Polynesian Island Tiaré – en ny doft kommer till Örebro

Av den 4 april, 2016

Tillsammans med parfymören Elise Benat presenterar The Body Shop den nya exotiska doften Polynesian Island Tiaré Eau de Toilette, en hyllning till den ikoniska tahitigardenian som använts av polynesiska kvinnor i generationer.

De nyutslagna blommorna plockas för hand, innan gryningen, för att bevara den allra klaraste, fräschaste och renaste doften.

Polynesian Island Tiaré Eau de Toilette
(50 ml / 295 kr)

Polynesian Island Tiaré Fragrance Mist
(100 ml / 195 kr)

Polynesian Island Tiaré Shower Gel
(250 ml / 135 kr)

Polynesian Island Tiaré Body Lotion
(250 ml / 175 kr)

Polynesian Island Tiaré Body Cream
(200 ml / 210 kr)

Parfymören berättar
“Det var flera år sen, när jag kom tillbaka från en resa till Franska Polynesien, som jag hade en fantastisk blomma med mig hem: den exotiskt ikoniska tahitigardenian. Jag minns att jag blev som förtrollad så snart jag doftade på den. Den var totalt unik, verkligen ensam i sitt slag. Ända sedan dess har jag velat skapa en mångfacetterad, sensuell och modern solig doft av den här klassiska vita blomman.”, Elise Benat, parfymör.

Upptäck doftnoterna

  • Toppnoter: apelsin
  • Hjärtnoter: tahitigardenia, frangipani och ylang ylang
  • Basnoter: kokos och vanilj

Berikad med ekologisk alkohol från rättvis handel
Sockerrör smakar inte bara delikat, de har andra söta användningsområden också; de används till Community Trade-producerad ekologisk alkohol. Alkoholen i Polynesian Island Tiaré Eau de Toilette tillverkas av ekologiska sockerrör som växer på de böljande sluttningarna i Sao Paolo, Brasilien. Leverantören Native är experter, och raffinerar varje år miljontals ton sockerrör till renast möjliga alkohol. Native driver sedan länge ett väletablerat återplanteringsprogram, och har tack vare det planterat mer än en miljon träd. Det har i sin tur lett till öar av prunkande biologisk mångfald och skyddade vattentäkter. Paradisiskt, helt enkelt.

Polynesian Island Tiaré – en ny doft med handplockad tahitigardenia finns i butikerna i Örebro 31 maj.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login