Lokalt | Piñita Colada – en limiterad nyhet med karibisk ananas och kokosnöt

Av den 29 mars, 2016

Den 31 maj släpps Piñita Colada, en limiterad kroppskollektion med extrakt från handplockade kokosnötter och ananas från karibiska Antillerna respektive Santo Domingo. I centrum för kollektionen står Exfoliating Cream Body Scrub, en krämig exfolierare som har berikats med äkta riven kokosnöt.

Med inspiration från Karibiens sol, sand och hav, och med extrakt av handplockade kokosnötter och ananas, ger Piñita Colada fuktighetsbevaring och semesterkänsla hela sommaren lång.

Piñita Colada Shower Gel (250 ml / 85 kr)
Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub (250 ml / 225 kr)
Piñita Colada Body Sorbet (200 ml / 165 kr)
Piñita Colada Body Butter (200 ml / 185 kr)

Berikad med brasiliansk sojaolja från rättvis handel
I Piñita Colada Body Butter och Exfoliating Cream Body Scrub finns Community Trade-producerad ekologisk sojaolja från leverantören Gebana som verkar i brasilianska Capanema. Gebana arbetar mot avskogning och främjar hållbara och ekologiska odlingsmetoder, samtidigt som de bojkottar kemikalier och växtgifter. De arbetar också mot spridningen av genmodifierade grödor, trots att sådana grödor är mer lönsamma. Därför får de helhjärtat stöd av The Body Shop. Sojaolja är känd för sina intensivt fuktighetsbevarande egenskaper, vilket gör den till en utmärkt bas för spännande och naturligt inspirerade produkter. Oljan innehåller höga halter av essentiella fettsyror, vilket gör den vårdande även för väldigt torr och mogen hud.

Piñita Colada släpps på The Body Shop i butik och online den 31 maj.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login