Lokalt | Pigg Batra avslutade Villa Strömpis stand up

Av den 27 augusti, 2015

David Batra stod för ett riktigt humoristiskt avslut under onsdagskvällen på Villa Strömpis stand up-scen.

Mörkt, kulet och en aning kyla i luften, lite sådär höstmysigt med andra ord. Då passar en komiker som David Batra perfekt, för det ska inte vara varken för mycket eller för lite. Batra är som mellanmjölk, lagom.

Jag blev förvånad över inledningen dock, David kommer in och kör på ordentligt för att sedan komma in i sin vanliga stand up-lunk. Något som är fascinerande med en komiker av Batra kaliber är att publiken skrattar bara han säger hej och tittar sådär finurligt under lugg, som om han har något på gång.

Men det ska sägas att det var kul, han skämtade som vanligt om sin familj, men med nya infallsvinklar nu när hans fru är partiledare för Moderaterna.

Man vet inte om man ska skratta eller gråta när han börjar med Bellmanskämt, något som man slutade tycka vara kul när man sisådär nio år. Visst skrattar publiken, men det måste vara för att det är just David Batra som står där och raljerar Bellman, det var ett skämt som mest var pinsamt i mina öron.

David avslutar som vanligt med skämtet om sin pappa som inte riktigt kan alla svenska ord, istället för att olja säger han olla, något som kan leda till konstiga associationer och knyter ihop akten på ett bra sätt.

Som sagt var så var kvällen perfekt och med den för kvällen fullsatta publiken som bar fram honom så var det kul, riktigt kul.

David Batra får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login