Lokalt | Petter avslutade PiPs första dag på topp

Av den 17 juni, 2016

Dag ett av Putte i Parken i Örebro avslutades av ingen mindre än Petter, han framförde en blandad kompott tillsammans med sin side kick för kvällen Eye ’n’ Eye.

Det märks att Petter har varit med länge i hip-hop gemet, scenvanan han visar upp går att ta på, och det är ingen som kan göra det bättre än så.

Den stora publiken som trotsade regnet visade inga som helst tecken på att känna av nederbörden, helt klar tack vare Petter och Eye ’n’ Eye som styrde publiken på ett fantastiskt sätt. Kommunikationen mellan scen och besökare var riktigt bra, något som åskådarna garanterat uppskattade.

Petter och Eye ’n’ Eye bjöd på sig själva och visade upp energi som två motpoler, Petter lätt laid back med en studsande, hoppande Eye ’n’ Eye som mer eller mindre var över hela scenen.

petter 05 eye n eye

Låtvalet då?

Jo, Petter bjöd på en mix av både gammalt och nytt, man kan säga att det var en musikalisk berg & dalbana som det bjöds på.

Själva spelningen blev inte nostalgisk, men Petter bjöd ändå de som var på plats för att höra hans äldre hits på ett medley med de flesta guldkorn från förr.

På det hela var det en spelning på högsta nivå från Petter, Eye ’n’ Eye med band, ljudet var fantastiskt bra och stämningen bland publiken var på topp (trots att vädergudarna ville annat).

Ett bevis på publikens uppskattning var att Petter ropades inte in bara en gång, utan det blev ytterligare en sista stämningsfull låt ”Längesen”, som han framförde själv till publikens förtjusning.

Petters framträdande får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-hel

Bilder från Petter i Slottsparken…

petter 01 petter 02 petter 03 petter 04 petter 06

petter 05 eye n eye

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login