Lokalt | Pennybridge ger ”gåvan att ge” via nya tjänsten Skicka vidare

Av den 30 oktober, 2015

Det svenska företaget Pennybridge, som utvecklar en global plattform för välgörenhet, ger nu både företag och privatpersoner möjligheten att skicka vidare välgörenhetsdonationer till vänner, medarbetare eller kunder och låta dem själva bestämma vilken/vilka organisationer som ska få stödet! 

Vi har under flera år kunnat se att både företag och privatpersoner väljer att ge bort ett bidrag till goda ändamål istället för att köpa presenter i samband med t.ex. födelsedagar, kundevent och jul. Det är en positiv trend som genererar mycket goda värden. Men det man missar är att den som tidigare fick en gåva nu ”bara” får ett mail som kommunicerar att pengarna går till ett gott ändamål.

Pennybridge vars syfte är att engagera och involvera givare väljer därmed att öppna upp för en ny tjänst: Skicka vidare där du kan donera en summa och låta mottagarna, vänner, kunder eller medarbetare själva bestämma var pengarna ska gå. På så sätt får gåvan ett ännu större värde då den engagerar och involverar mottagaren.

Tjänsten är uppbyggd i tre väldigt enkla steg. Först väljer man vem/vilka som ska få gåvan att ge vidare. Sedan hur stor summa de ska få dela på. Och till sist skriver man en varm hälsning och trycker på skicka!

Sen kvarstår det bara för mottagarna att välja vilka organisationer som ska få dela på gåvan!

”Det känns jättekul att nu äntligen kunna släppa denna tjänst inför julen. Vi vet att många skänker en gåva till goda ändamål i samband med jul och det känns spännande att få presentera nästa generation när det gäller gåvor till goda ändamål”, säger Daniel Bergqvist vd för Pennybridge.

”Vi vet att det finns ett stort intresse för denna tjänst och vi ser många användningsområden t.ex. som give away från företag, födelsedagspresent och julklapp.”

Vill du se hur tjänsten Skicka vidare fungerar, klicka här!

Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login