Lokalt | Partaj på Sverigeturné kommer till Örebro

Av den 26 november, 2015

Efter en fullspäckad höst med 44 sprakande föreställningar på Cirkus i Stockholm gör sig Partajgänget, med hyllade komikergeniet Johan Petersson i spetsen, redo att ge sig ut på vägarna för att sprida skrattsalvor.

Scenshowen ”Partaj på turné” åker på Sverigeturné med premiär 30 januari i Västerås för att landa i Örebro 18 mars och som kan ses på Conventum.

”Det ska bli väldigt kul och spännande att få ta vårt Partaj ut på vägarna från Luleå till Lund. Ser verkligen fram emot att möta publiken på så många orter som möjligt, inte minst som Kung Zlatan i Skåne och ordvitsarnas mästare Glenn Hysén i Göteborg.” – Johan Petersson

Vad är då ”Partaj på turné”? Förutom att vara ”galet rolig!” eller ”fyndig och vass!” som Aftonbladet respektive Expressen utbrast efter premiären handlar det om att det hyllade tv-programmet Partaj tagit klivet ut ur tv-rutan och in på teaterscenen.

På scen syns Zlatan, Persbrandt, Café Bärs-Jocke, Gry Forsell, Isaksson, Putin med många flera i nyskrivna sketcher. Dessutom bjuds det på vassa, satiriska och storslagna sång- och dansnummer till kompet av livebandet Poplabbet i en galet rolig föreställning!

Så välkomna att se det Kristallenvinnande humorgänget live på scen i ett hejdundrande partaj! Tills dess säger vi som Jocke i Café Bärs; ”Tjääna…”

Pressröster om Partaj live

”Partaj är både fyndigt och vasst.”
/Expressen

”Galet roligt!”
/Aftonbladet

”Partaj-gänget levererar högklassig humor.”
/Kulturbloggen

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login