Lokalt | Özz Nûjen avslutade på topp

Av den 13 augusti, 2015

Tack Özz Nûjen för den magnifika avslutningen, äntligen lämnade man en akt med ett leende på läpparna.

För den som kan sin Özz Nûjen så vet man om att han allt som oftast i sina akter värnar om allas rätt, att man helt enkelt ska få göra det man vill och följa sitt eget hjärta oavsett religion. Alla gånger som han har besökt Villa Strömpis tidigare har han vikt de sista tio minutrarna till att framföra sitt budskap, inte på kul eller underhållande sätt, utan på ett mer tänkvärt sätt som gör att man får djupare med sig.

Nu var det en riktigt skön Özz Nûjen som äntrade scenen på sitt sedvanliga sätt, som vanligt skämtade han vitt och brett, mest om sig själv. Han bäddade in sina budskap på ett smart sätt under sin akt, under sin väg fram till finalen fick han även med publiken på ett stört kul sätt.

Självklart 10 minuter innan det var dags att avsluta föll han in i sin vanliga rutin och började raljera om religion, men efter ca 3 – 4 minuter avbröt han och sa ”Nu lägger vi ner det här med religionen, ni i publiken får ge mig tre ämnen som jag ska avsluta med!”.

Özz delade sedan in publiken i tre delar höger, mitten och vänster där en person fick fritt välja ämne.

Den första personen skrek ut sitt ämne ”Berätta om när du campade på Drottningholm?”, ett ämne som ställde Nûjen helt och hållet. Det visade sig att personen ifråga hade koll på att Özz i ungdomens dagar hade paddlat kanot förbi Drottningholm, en aning för nära också. Özz förvaltade det hur bra som helst, vilket han även gjorde med mitten och högerämnena.

Sammanfattat  gjorde Özz en helgjuten insats, visade upp ett imponerande register; scennärvaro, improvisation, att tackla publiken och allt konstigt som dök upp under showen.

Så tack Özz Nujen, äntligen en show som visade upp vad du går för.

Özz Nûjen får hela..
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

det skulle vara hela fem i betyg om det inte hade varit för den sista glädjedödaren till religionsinslag i slutet.

Kolla in vilka som var där förutom Özz >>

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login