Lokalt | Outtrigger spelade på Voxfestivalen

Av den 24 augusti, 2015

Voxfestivalen var som vanligt välbesökt när den gick av stapeln i Varbergaparkens vackra miljöer.

Festivalen har hunnit fylla tio år och en uppsjö kända och mindre etablerade artister har genom åren spelat för Örebroarna. Man har alltid lyckats bjuda på en skön blandning av musikgenrer med allt från Pop, Hip Hop och rock.

Outtrigger från Helsingborg spelar i genren Newmetal och har gjort sig kända med ett gästspel i Melodifestivalen som nuförtiden är vanligt även för rockband. Bandet skapar ett skönt rocksound när konserten drar igång och de lever sig i i musiken med en bra scennärvaro som engagerar publiken.

Sångaren Simon har en fin stämma som passar väldigt bra tillsammans med musiken och resultatet bli till tung skön metal som passar de flesta. Med låten ”Echo” når konserten sitt klimax och bandets engagemang är på topp, man ser att de verkligen brinner för sin musik. Ljudet håller hög kvalité genom hela konserten och det finns inget att klaga på.

Outtrigger gör allt de kan för att bjuda sin publik på bra rockmusik och de lyckas att ge oss en mycket trevlig afton med ett trevligt sound.

Outrigger får hela…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1svampen-fade-1

Fler bilder från spelningen.

Johan Bergdahl, Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login