Lokalt | Örebroguiden testar Mike´s Food Truck

Av den 4 maj, 2016

Jag var ute i det fina vädret över lunchen och sprang på Mike´s Food Truck på stortorget, så jag bestämde mig för att testa en av deras burgare.

Burgarna är gjorda av egen mald färs på kött från Närke kött och består av en blandning på högrev, bringa och lägg för att få rätt sammansättning.

Idag valde jag att prova en Cheese No1, en 113 grams burgare med Dijon majonnäs, Cheddar ost, rödlök och tomat man får inte heller glömma deras special bakade bröd som Lill Annas bageri bakar på Mike´s eget recept.

Burgaren är smakfull och saftig, med lagom många smaker där råvarorna verkligen får spelrum och man känner varje enskild smak. Jag gillar att man har valt rå rödlök i burgaren då den ger ett alldeles lagom sting till burgaren.

Tillagningen sker direkt i food trucken utan att burgarna är förstekta vilket gör att det tar en liten stund att få sin burgare, men min bedömning är att det fortfarande inte tar längre tid än på tillexempel Max.

Jag tycker att det är en mycket god burgare som är alldeles lagom stor för mig på en lunch, det enda som drar ner betyget något är att burgaren nästan är för saftig och därför kan bli något svår äten på språng så att säga.

Cheese No1 från Mike´s Food Truck får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

karl-johan-sandberg-thuKarl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login