Lokalt | Karl-Johan testar: C3 Brew & Go Smidig kaffe to go bryggare

Av den 29 december, 2015

C3 Brew & Go är en liten och smidig kaffebryggare som brygger kaffet direkt i en termosmugg.

 C3 hänger på kaffe to go trenden med sin nya Brew & Go bryggare. Bryggaren är liten till formatet och brygger 42 cl kaffe på ca. 4,5 minuter, den medföljande termosmuggen håller värmen bra men jag kan tycka att kaffet är något varmt när det är nybryggt.

Kaffet som åstadkoms är bra om än något svagt för min smak när man använder den mängd kaffepulver som rekommenderas i instruktionen.

Bryggaren är lättanvänd och det är lätt att se hur mycket vatten man häller i med hjälp av de inbyggda trappstegen som utgör nivåmätningen, även fyllningen av kaffepulver är smidig med det löstagbara filtret. Rengöringen är enkel även om man får vara försiktig när man knackar ur sumpen ur det återanvändningsbara filtret, sumpen kan nämligen vara relativt lös och stänker därför lätt.

Termosmuggen håller värmen bra i över en timme och detta även om muggen inte är helt full, vilket jag tycker är väl godkänt ( det borde förse de flesta pendlare med varmt kaffe under hela resvägen).

C3 Brew & Go är som sagt liten till formatet och inget problem att klämma in på de flesta ställen, designen ser bra ut och även om jag uppfattar den som relativt plastig så känns byggkvalitén ändå okej, ingen ting känns så där fruktansvärt skört. Plastigheten drar dock ned betyget något då man kan få en viss leksakskänsla.

Priset för bryggaren ligger på 399 kronor i butik.

C3 Brew & Go får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tomsvamp-tom

karl-johan-sandbergKarl-Johan Sandberg, Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login