Lokalt | Örebro länsteater spelar föreställning till förmån för barn på flykt

Av den 20 oktober, 2015

Den 27 oktober klockan 19.00 Örebro länsteater en offentlig föreställning av Danjin Malinovic monolog Var är mitt hem? på Örebro Teater. Inträdet är gratis men under kvällen kommer Örebro länsteater tillsammans med Rädda Barnen att samla in pengar till Rädda Barnens arbete med barn på flykt.

I Var är mitt hem? berättar Danjin Malinovic om sin lyckliga uppväxt i Jugoslavien. Ett liv som fick helt andra förutsättningar när kriget kom. Om flykten till ett korrupt Moskva. En berättelse om lycka, krig, flykt och hopp, samt känslan av att vara stämplad som en illegal människa. Till sist om ett Sverige där det verkade möjligt med en nystart. Men där allt inte blev som man tänkt sig.

Var är mitt hem? har tidigare berört sin publik djupt, både i skolor och på offentliga föreställningar när den spelats på Folkteatern i Gävleborg. I vår kommer föreställningen att turnera i skolor och spela för högstadie- och gymnasieelever i Örebro län. Ta chansen att se denna gripande men också fantastiskt hoppingivande berättelse.

Tisdag 27 oktober 19.00
Örebro Teater, Storgatan 1
Gratis inträde. Ingen föranmälan krävs.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login