Örebro får en lördagsklubb för mogen publik

Av den 13 september, 2016

Frimis Salonger satsar på nattklubb för en mogen publik under lördagarna. Med en nytillkommen pianobar, dansgolv och generösa ytor att umgås på så bjuder lördagsklubben After Dinner på något helt nytt till Örebros nattliv.

I helt nyrenoverade lokaler i en vacker och historisk omgivning kommer gästerna att erbjudas två olika miljöer under samma tak.

– Vi tror det saknas nöjen för de som är 28 år och uppåt. Precis som namnet After Dinner säger så siktar vi in oss på alla som vill ha en trevlig kväll efter middagen på lördagar. Vi kommer att ha fri entré hela kvällen och bjuda på en pianobar i ena lokalen och dansgolv med DJ i Stora Salongen, säger Kimmo Kirvesmäki, marknadschef Frimis Salonger.

Premiären för After Dinner blir lördagen den 8:e oktober och Frimis Salonger välkomnar gästerna från 22:00

Pianobaren
I bakfickan på Frimis Salonger kommer, precis som namnet avslöjar, det vara en pianobar. Med högklassiga pianister som underhåller samt en drinklista som för oss tillbaka till förbudstiden kan gästerna se fram emot en härlig atmosfär och underhållande kvällar!

Stora Salongen
I Stora Salongen spelar kvällens DJ det mesta av det bästa för att garantera ett fullt dansgolv! Man kan också välja att bara sitta skönt och njuta av en drink eller en öl i de härliga fåtöljerna. Stora Salongen är en fantastisk lokal som borgar för att gästerna ska trivas och må bra!

Öppet
Lördagar 22:00 – 02:00
Gratis entré
Rekommenderad ålder: 28 år
30kr i garderobsavgift

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login