Lokalt | O, Helga Natt i tv på julafton – även i år

Av den 11 december, 2015

Till alla som saknar årets O, Helga Natt: det blir ett program i tv på julafton i alla fall. Som ersättning för den inställda showen sänds ett entimmes specialprogram – ”O, Helga Natt 15 år” – med klipp från tidigare års julkonserter i Örebro.

Gry Forssell kommer att leda tittarna genom programmet och vi får se en kavalkad av stjärnartister bjuda på högklassig familjeunderhållning från Örebro. 

Vi började föra en diskussion med produktionsbolaget och TV4 direkt efter beslutet att ställa in konserten. Men vi ville ha alla detaljer klara innan vi gick ut med information om tv-sändning, säger Camilla Törnquist, producent av evenemanget.

Den uppskattade O, Helga Natt-showen – med välkända artister och julig allsång – brukar locka runt 25 000 åskådare till Stortorget i Örebro. I år skulle evenemanget ha firat 15 år men blev inställt på grund av oväder. 

”O, Helga Natt 15 år” kan ses i TV4 kl 20.00 på julafton. Programmet sänds i repris söndagen den 27 december kl 15.50.

Det är skönt att det löst sig och att det trots allt blir ett O, Helga Natt i tv även i år. Vi förstår naturligtvis arrangörens beslut att ställa in showen. Säkerheten går alltid först, säger Margareta Wall, kommunikationsdirektör hos Örebro kommun som är O, Helga Natts huvudpartner.

Film & Spel | På TV lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login