Lokalt | Nu tänder vi grillarna i Marieberg

Av den 18 november, 2015

Den 20 november tänder BURGER KING® grillarna i Marieberg, Örebro; och ger besökare möjlighet att njuta av grillade hamburgare av 100 % nötkött. Det blir den tredje restaurangen i Örebroområdet. Restaurangen har ca 130 sittplatser inne och är utrustad med drive-thru. Den kommer att vara öppen alla dagar 10:00-22:00.

Den 20 november i år slår portarna upp i Marieberg, Örebro. Det är den andra restaurangen i Örebroområdet och restaurangen i Marieberg är en drive-thru restaurang placerad vid Mariebergs Handelsområde. Förutom grillade hamburgare så för Burger King® också med sig ca 60 nya arbetstillfällen till orten.

”Det ska bli mycket spännande att öppna den tredje restaurangen i vårt samarbete med Burger King®. Nu kan vi erbjuda alla trafikanter som stannar till i Örebro fler valmöjligheter när de är hungriga”, säger Jimmy Bourelius, franchisetagare. ”Mariebergs handelsplats är en bra placering i ett starkt handelsområde som drar många besökare där vi kan erbjuda dem ett bra matalternativ”, avslutar Jimmy.

Lokalen har byggts efter Burger King® inredningskoncept 20/20 Light, med digitala menydisplayer och ett färgschema i ljusa skandinaviska toner som skapar en känsla av modernism. Konceptet är en del i Burger King®satsningen på att förnya restaurangmiljöerna och att utveckla en tydligare restaurangprofilering. Restaurangen är en fristående Drive-thru restaurang med ett stort antal sittplatser såväl inomhus som utomhus.

”Denna restaurang är den andra Burger King® vi öppnar bara nu i november. Det fortsätter att gå bra för Burger King® och vi håller den tillväxttakt vi planerat i Norden”, säger Ole Erik Samseth, Skandinavisk Marknads-och kommunikationsdirektör, King Food.

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login