Lokalt | Nu lanseras IKEA katalogen 2017 – ”Designat för människor”

Av den 22 augusti, 2016

Den nya IKEA katalogen 2017 är full av nya, väldesignade heminredningsprodukter som inspirerar för att göra livet hemma både enklare och bättre. Med årets IKEA katalog vill vi uppmuntra alla att strunta i pressande krav och förväntningar, särskilt de som finns i och omkring köket.

Omslaget på årets IKEA katalog säger: ”Designat för människor”. I årets IKEA katalog finns 13 berättelser som tar läsaren med på en resa runt om i världen och visar hur IKEA samarbetar med människor från olika kulturer, för att förstå deras behov och deras drömmar. Det hjälper oss att utveckla bättre produkter och lösningar utifrån vad vi kallar demokratisk design.

– I årets IKEA katalog berättar vi om demokratisk design och delar med oss av vår kunskap om livet hemma, säger Susanne Koerfer, inredningschef IKEA Sverige.

Med årets IKEA katalog vill vi uppmuntra alla att strunta i pressande krav och förväntningar, särskilt de som finns i och omkring köket. Det handlar om att slå sig fri från regler och recept för att hitta sin egen väg. Med årets katalog vill vi uppmana människor att säga hej då till stress och hej till glädjen i att laga mat, äta och vara tillsammans.

Vårt liv i och omkring köket har förändrats och med det har platsen för våra måltider flyttat – från matbordet till soffan, golvet och skrivbordet. Idag behöver inte en måltid med vänner eller familj äga rum runt ett perfekt dukat bord. Den behöver inte ens inkludera stolar. Dagarna av ”måsten” är över.

Förutom den tryckta katalogen presenterar vi i år en helt omarbetad och verkligt inspirerande IKEA katalog-app för smartphones, läsplattor, laptops, stationbära datorer och den senaste generationens Apple tv. IKEA katalog-appen innehåller mer än tre timmar rörligt och interaktivt material, som exempelvis lättnavigerade filmer där IKEA medarbetare delar med sig av tips och idéer. Med hjälp av virtual reality som visar 360 graders rumsvyer och med funktionen augmented reality kan du virtuellt prova IKEA produkter i ditt hem.

IKEA katalogen 2017 har 324 sidor, trycks i 211 miljoner FSC-certifierade exemplar, översätts till 34 språk och distribueras i 48 länder.

Prylar | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login