Lokalt | Nu är Jubileumsveckan igång

Av den 10 augusti, 2015

Jubileumsveckan är i full gång här är några av dagens höjdpunkter.

Extremhopp med motorcykel
Under Motor och Fordons dagen bjuder vår partner KTM och Red Bull på årets motorsportshändelse – ett extremhopp ÖVER Svartån med en motorcykel!

Personen som ska utföra hoppet är ingen mindre än extremsportstjärnan Daniel Bodin, en av de främsta i världen på att utföra extrema uppvisningar och hopp på motocross och snöskoter. På meritlistan finns bland annat tre guld från Winter X Games, vinst i den internationella stortävlingen Air & Style och flera uppmärksammade projekt som världens längsta bakåtvolt och backhoppning med snöskoter. Han turnerar även jorden runt med den internationella stuntshowgruppen, Nitro Circus, där Daniel bjuder på showens mest farliga nummer med snöskoter.

Ispremiär – Örebro Hockey
I samband med Jubileumsveckan har Örebro Hockey sin Ispremiär på Behrn Arena måndagen 10 augusti.

Kom och se stjärnornas första isträning och kampen om vem som är isens kung. Denna kväll väcks förhoppningarna och drömmarna om guld, det är nu nedräkningen till seriepremiären börjar på riktigt. Ispremiären är ett event för hela familjen och är gratis för alla.  Kom och se Libor Hudacek och de andra nyförvärven visa upp sig för första gången i Behrn Arena – Dörrarna öppnar kl. 17.00 – Varmt välkomna till Behrn Arena!

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login