Lokalt | Norlie & KKV klara för Villa Strömpis sommarscen

Av den 19 mars, 2015

Den kritikerrosade Stockholmsduon släpper nytt idag och välkomnas samtidigt till Villa Strömpis sommarscen onsdagen den 29:e juli!

Norlie & KKV, eller Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag som de heter – är Stockholmsduon som under 2010-talets början invaderade topplistorna med en rad hitsinglar och skapade en nisch för sig själva med sitt egna sound byggt på rap-verser, smittsamma melodiösa pop-refränger och ärliga texter.

Meritlistan är lång med utmärkelser så som 3 multi-platina singlar (“När jag går ner”, “Tröjan du hatar”, “Där jag hänger min hatt), 2 platina singlar (“Faller”, “Nej”), 2 guld singlar (“Hon vill vara du”, “Ingenting står över mig”)

Vi har jobbar hårt med att få en så stor bredd som möjligt med våra bokningar till sommarscenen och Norlie & KKV passar som handen i handsken i vår line-up. Sen är det naturligtvis extra kul att  få släppa bokningen idag när duon gör nytt singelsläpp, säger Fredrik Karlsson.

Med alla framgångarna i bagaget och ett ofantligt sug att vända blad och släppa ny musik är Norlie & KKV nu äntligen tillbaka med nya singeln ”Ingen annan rör mig som du”.

Biljetterna släpptes idag och finns tillgängliga på Tickster.com >>

Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login