Lokalt | NordicFeel BeautyTour kommer till Örebro

Av den 15 maj, 2015

Under fredagen var det Sverigepremiär för NordicFeel BeautyTour, ett event där det prisbelönta e-handelsföretaget beger sig ut och möter sina kunder på populära platser runt om i landet.

30-31 maj är NordicFeel BeautyTour i Örebro och Marieberg Galleria, på plats har man möjlighet att ta del av spännande erbjudanden, prova sommarens hetaste dofter och träffa våra representanter. Dessutom har man chans att vinna en weekendresa för 2 personer till Paris!

Premiären, som var på Emporia i Malmö, blev en succé med hundratals besökare till NordicFeel´s lounge mitt inne i köpcentret. Kunderna bjöds på både hårstyling och make-up på plats samt populära erbjudande.

Touren inleds i Malmö under tre dagar på Emporia för att sedan göra nerslag på flera platser i Sverige. Nästa stopp är Göteborg följt av Växjö, Örebro, tillbaka till Malmö och återigen Göteborg. Fler stopp är under planering under sommaren på heta adresser med sommar, flärd och glamour.

Under hela BeautyTour kommer besökarna kunna tävla om en resa för två till skönhetens huvudstad, Paris, för två. Läs mer och titta på alla bidrag #nordicfeelevent.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login