Lokalt | No Fun At All drog storpublik till Satin

Av den 10 oktober, 2015

Samtliga förköpsbiljetter tog snabbt slut inför No Fun At All:s första spelning i Örebro sedan 2006. Fler anslöt och jag bedömer att cirka femhundra personer sökt sig till Satin denna kväll.

Man kan lugnt säga att Satin kokade denna kväll. Det legendariska skatepunkbandet från Skinnskatteberg var laddat när de kom ut på scenen och så var även publiken.

Efter ett kort inledande snack så lägger bandet inte fingrarna emellan utan manglar igång på sitt karaktäristiska sätt och publiken är med på noterna. Man blandar nyare och äldre material under spelningen och någon brist på klassiska låtar har inte det här bandet.

Låtarna avlöser varandra i rask takt och publiken är i extas vilken når sin kulmen när man avslutar med den gamla Gang Green-covern ”Alcohol”.

När man pratar om publiken så är de helt galna och jag tror att medhörningen hade flyttats cirka en och en halv meter in på scenen när konserten var slut.

Det här var en nostalgi spelning av rang för mig och många av mina jämnåriga. Jag minns när man satt i Storstenshöjden med snowboarden och lyssnade på bandet i sin Sony Walkman innan det var dags för ännu ett åk.

Fler bilder från spelningen

No Fun At All får hela…
svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1

Karl-Johan Sandberg, Vin Dryck| ÖrebroguidenKarl-Johan Sandberg, Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login