Lokalt | Newbie: Tillbaka till 40-talet

Av den 26 juni, 2016

I höst omfamnar Newbie 40-talets retrotrend med fransk romans i kombination med naturen. En komplett och tidlös retrokollektion som enkelt kan mixas och matchas. Dessutom helt producerad i hållbara material.

Hösten/vintern 2016 presenterar Newbie en kollektion med en genuin fascination av skogen. Björnar, kottar och träd har lämnat tydliga avtryck på höstkollektionen. Kollektionen består av bodys med skogsmotiv, hängselbyxor, bomberjacka och stickade tröjor med jacquardmönster. Tidlösa produkter med tydliga reflektioner av 40-talets retrotrend. Kollektionen kommer i dunkla toner av petrol, grönt och grått, kombinerat med varma bruna och beige toner – färger som är tagna direkt från naturen. 

Newbie presenterar även en kollektion inspirerad av romantikens Art Nouveau i kombination med välklädda franska barn. En spännande mix av söta detaljer och mönster. I höstens kollektion finns klänningar och bodys med handmålade blommor, overaller och koftor. Genom användande av spets, kragar och volanger adderas romantiska och franska inslag. Kollektionen kommer i blek lavendel och petrol, samt antikbeige. Mörkgrå och off-white används som accentfärg, vilket skapar en dramatisk och modern twist.

Newbie produceras helt i hållbara material, i höst är det i ekologisk bomull och återvunnen polyester. Kollektionerna kommer finnas på KappAhl och i Newbie Store under hösten 2016.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login