Lokalt | Naturlig Miriam Bryant spelade vid slottet

Av den 14 augusti, 2015

Örebros 750års jubileum var i fullgång i onsdags i strålande solsken och en scen har byggts upp i vattnet vid slottet som hade lockat ett stort antal åskådare. Arrangemanget och scenens placering är väldigt snyggt och man hoppas att det blir fler liknande konserter i framtiden.

Popsångerskan Miriam Bryant var på besök och hon har på några år blivit en uppåtgående stjärna på den svenska musikscenen. Hon uppträder väldig avslappnat och naturligt när hon framför sin musik med ett bra självförtroende. Hon rör sig ganska sparsamt mellan låtarna när hon framför sin melodiösa pop som jag tror faller många i smaken.

Låten ”Satellite” är en vacker komposition med en fin refräng men som kanske väger lite lätt i längden. Publiken är relativt lugn under konserten men verkar vara nöjda med den avslappnade konserten. Man blir på bra humör när man hör Miriam Bryants musik, även om musikgenren inte är min absoluta favorit.

Ljudet låter väldigt bra under hela spelningen vilket höjer helhetsintrycket. Miriam Bryant har mycket mer att ge i framtiden och i onsdag gav hon ett smakprov på vad vi kan få höra i hennes framtida karriär.

Miriam Bryant får hela…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1svampen-fade-1

Johan Bergdahl, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login