Lokalt | Naives ekologiska choklad med smak av stensopp i Örebro

Av den 27 augusti, 2016

I en stad på Litauens östra sida producerar Chocolate Naïve sin Bean-to-bar-choklad, varje morgon morgon rostar chokladmästaren färska kakaobönor med stor omsorg och en fantastisk doft väcker invånarna i den lilla orten.

Kakaobönorna tumlas sakta för att släppa lös bönans unika bouquet såsom frukt, nötter och blommor. De handgjorda chokladkakorna läggs sedan åt sidan för att alla smaker ska få tid på sig att mogna och utveckla sina säregna karaktärer.

Kakaobönorna skeppas hem med båt från väl utvalda kakaoplantager som erbjuder de bästa kakobönorna i världen. Dessa kombineras i Naives laboratorium med lokala råvaror som bla stensopp, humle och skogens bär och skapar det som kännetecknar Naive. Äkta hantverk, kvalitet och en till synes aldrig sinande experimentlusta som resulterar i excentriska smakkombinationer för att ta dina smakupplevelse till nya nivåer. Vi är redo, är du?

Naives ekologiska choklad finns att välja på i smakerna: Stensopp, Skogens bär, Humle, Honung och Caramel. De erbjuds i 55 och 15 gram. Ytterligare nya spännande smaker väntas komma under hösten. Chokladen kommer finnas hos återförsäljare som erbjuder delikatesser med högre kvalitet såsom; Engelbrecht choklad, Tehuset, Oil & Vinegar (ÖrebroCity) och Örebro kaffe & pralin.

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login