Lokalt | Mustasch rockar loss på Villa Strömpis

Av den 17 mars, 2015

Mustasch är klara för spelning på Villa Strömpis sommarscen. Lördagen den 25:e juli kommer man kunna njuta av lite hårdare toner på Strömparterren!

Det är en imponerande CV Mustasch har fått ihop: Sju album, en dunderhit med ”Double Nature”, utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’.

I januari släpptes senaste plattan ”Thank you for the demon”. Detta är uppföljaren till senaste guldsäljande skivan ”Sounds like hell, looks like heaven” som släpptes 2012. Bandet har producerat skivan tillsammans med Rikard Löfgren & Gustav Ydenius och Ronny Lahti har mixat skivan. Allt eller inget. Inget annat gäller. ”Mustasch” är det första beviset på det.

Det blir extra kul när vi kan göra en bokning som publiken normalt inte förväntar sig och äntligen kom en sån chans. Mustasch hade räckt långt men som en bonus följer också Bullseye och Grand Theft Culture med som support, säger Fredrik Karlsson.

Biljetterna släpptes idag och finns tillgängliga på Tickster.com >>

Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login