Lokalt | Musiken bättre än Bobby

Av den 24 augusti, 2015

Under lördagskvällen fick Villa Strömpis besök av Bobby Kimball, Tottos gamla sångare.

Bobbys karriär är imponerande och han har varit med och skrivit flera legendariska låtar. Men tyvärr så måste jag säga att han inte håller länger.

Det är tråkigt men det bästa jag kan säga om Bobby är att han är ojämn, vilket kanske är tur för hade han hållit sin lägsta nivå hela spelningen igenom hade folk börjat gå.

Det man skall vet när man läser min recension är att Bobby är i princip döv och lyckas genomföra sina framträdanden med hjälp av lite olika teknologier.

Jag önskar personligen att Bobby skulle ta och dra sig tillbaks från att framträda live, hans fantastiska röst finns fortfarande kvar, men på för många låtar missar han tonarten och det låter helt enkelt bedrövligt.

På den positiva sidan så har Bobby med sig en uppsättning fantastiska musiker och det är en fröjd att höra dem och kören som finns där för att backa upp honom.

Totalen blir okej och det är lite extra kul när man plockar in sångarna från Smash Into Pieces och Outtrigger samt Elize Ryd för att spetsa till det hela lite.

Bobby Kimball får hela…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1svampen-fade-1svampen-fade-1

Där det tyvärr är Bobby själv som drar ned betyget.

Fler bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Vin Dryck| ÖrebroguidenKarl-Johan Sandberg,Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login