Lokalt | Molly Sandén kommer till S:t Nikolai kyrka

Av den 13 maj, 2015

Molly Sandén är aktuell med singeln ”Phoenix” som följer upp superhitten ”Freak” från ifjol. Idag presenteras de 22 första datumen på hennes omfattande sommarturné som drar igång till helgen.

Molly Sandén har redan vid sin unga ålder hunnit med nästan allt en artist kan önska sig. Konserter, turnéer, skivsläpp, TV-produktioner. Hon har gjort säkra framträdanden i folkkära program som Melodifestivalen, Så ska det låta, Bingolotto, Sommarkrysset, Lotta på Liseberg och även i TV-sända galor som Idrottsgalan.

Möten i Los Angeles med artister som Jason Derulo och Avicci har utvecklat Molly Sandén både som låtskrivare och artist. Resultatet är singelhitten ”Freak” som markerade hennes comeback ifjol och i skrivande stund har spelats på Spotify över 7,7 miljoner gånger. Hon är tillbaka starkare och med mer självförtroende än någonsin, något som märks med all önskvärd tydlighet på uppföljarsingeln ”Phoenix”.

Med start till i Västervik till helgen drar Molly Sandén ut på en omfattande sommarturné vars första 22 datum presenteras idag.

Molly Sandén på sommarturné kommer till Örebro och S:t Nikolai Kyrka fredag 22 maj.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login