Lokalt | Miriam Bryant på vårturné kommer till Ritz

Av den 4 november, 2015

Miriam Bryant har minst sagt utmärkt sig i årets upplaga av ”Så mycket bättre”. Såväl med sin charmiga frispråkighet som med sina briljanta tolkningar av kollegornas låtar. Båda hennes bidrag till programmet hittills har tagit sig högt på topplistorna.

I skrivande stund hör både Niklas Strömstedt-tolkningen ”One Last Time” och Sven-Bertil Taube-tolkningen ”Ett sista glas” till de tio mest spelade låtarna på Spotify.

I lördags var det dags för den yngste deltagaren i ”Så mycket bättre” att stå i centrum när Miriams program sändes. Publiken fick ytterligare stifta bekantskap med en artist som på kort tid satt ett stort avtryck på musikvärlden.

I vår möter Miriam Bryant äntligen publiken live. Med sig tar hon en repertoar med hits som ”Push Play”, ”Dragon” och ”Finders Keepers”, tolkningar från ”Så mycket bättre” samt helt nytt material som planeras att släppas i vår.

Med start i Malmö 18/3 ger hon sig ut på en riksomfattande turné som bland annat gör ett nedslag på anrika Cirkus i Stockholm.

Miriam Bryant kommer till Örebro och Ritz 2016.04.15.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login