Lokalt | McDonald’s Marieberg firar 20 år

Av den 21 november, 2015

24 november fyller McDonald’s restaurang i Mariebergs Galleria 20 år.

Restaurangen premiäröppnade den 24 november 1995 och Sven ”Dala” Dahlqvist klippte bandet vid den officiella invigningen.

Under de 20 åren restaurangen funnits har omkring 300 medarbetare fått den första viktiga raden i CV:t.

Samtidigt har medarbetarna fått lära sig ovärderliga kunskaper som hur man ger service, bemöter gäster, kvalitet, ledarskap, att passa tider och inte minst kommunikation. Alla dessa färdigheter är oerhört viktiga när man ska söka nästa jobb senare i livet.

2008 helrenoverades restaurangen som samtidigt utökades med 60 sittplatser. Kostnaden för renoveringen var över 4 miljoner kronor.

Nu är Erika Velin restaurangchef och hon är 35 år gammal och började jobba hos McDonald´s år 1996 som medarbetare. Hon har hela tiden velat anta nya utmaningar och idag är hon chef för 45 medarbetare  

Det McDonalds´ gillar bäst är att få människor att växa i sina roller och se att de vågar ta nya och större ansvar. Härligast är att det finns möjligheter för alla individer oavsett bakgrund.

Välkommen till McDonald’s i Mariebergs Galleria och träffa medarbetarna den 24 november, eller annan dag som passar. Då berättar McDonald´s gärna mer om hur vi arbetar med ungdomar, ger dem första jobbet och hur vi ser till att de utvecklas och växer i sina roller.

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login